BDSM artikelen: Tickle and Whip

Ik ben helemaal niet vies van een beetje SM in de slaapkamer, maar het moet dan wel een beetje stoer blijven. Een zweepje met een roze plumeautje aan de achterkant doet het niet voor me. Ik kan een kerel die me dan slaat ook niet serieus nemen hoor. Staat er een stoere en dominante vent achter je die je een lekkere tik op je billen geeft met een ding met roze veertjes eraan? Nee.

Au

Maar goed, ik test alles wat me toegestuurd wordt natuurlijk, dus ook dit zweepje. En al ziet het er qua uiterlijk nogal vrouwelijk uit, jeetje, wat kan dit ding een pijn doen. Echt een venijnig zweepje hoor. Mark heeft me er 1 keer mee op z’n hardst geslagen, maar dat hoefde voor mij geen tweede keer. Ook de wat minder harde slagen vond ik niet lekker. Veel te fel. Maar ik denk dat dat iets heel persoonlijks is. Er zullen vast vrouwen (en mannen natuurlijk) zijn die juist een fel zweepje lekker vinden. Met de achterkant kun je dus wat kietelen over het lichaam van je partner, maar ook dat is mij te soft.

Liever een klap met de vlakke hand

Ik kies zelf liever voor wat klappen met de vlakke hand. Dit zweepje fungeert momenteel als seksspeeltje voor de poes, haha. Dus hij heeft wel een goede bestemming gekregen.

BDSM Shop met SM Artikelen

 

The following two tabs change content below.
De nr.1 in erotiek artikel marketing Op Adult Artikel Marketing bieden wij Nederlandse en Belgische ondernemers die actief zijn in de erotiek branche gratis de mogelijkheid om artikelen te publiceren & verspreiden over erotiek, dating en adult. Adult Artikel Marketing heeft inmiddels meer dan 30 erotiek rubrieken waar erotische artikelen geplaatst kunnen worden, de artikelen worden door gemiddeld 3000 bezoekers per dag bekeken zodat de kans op het verkopen van de producten groot is.

Laatste berichten van Adult Artikel Marketing (toon alles)