Big Kick Vibrator (voor G-spot als de P-spot)

Big Kick Vibrator (voor G-spot als de P-spot)

Big Kick Vibrator

Vibrators hebben tegenwoordig allerlei functies te vervullen. Ze moeten zowel de G-spot als de P-spot vinden en dus geschikt zijn voor anaal en vaginaal gebruik, de clitoris aanpakken, stimuleren bij penetratie zelf, veel trilstanden hebben, noem het maar op. Shots heeft al deze functies verenigt in de geniale Big Kick vibrator. Deze vibrator is 12cm lang en 3cm breed, gemaakt van buigbare en toch stevige, geribbelde silicone en heeft een uitneembaar vibratie-element aan de bovenkant. Ik heb zelf een x-aantal vibrators en ‘massagers’ geprobeerd en ik ben er nog geen tegengekomen die zo makkelijk en fijn was om te gebruiken.

Big Kick Vibrator: Superslim vormpje

De Big Kick vibrator heeft een bijzondere vorm waarmee hij net genoeg omhoog staat om precies de G-spot of P-spot te bereiken. Met zijn geribbelde schacht stimuleert hij de opening tijdens het inbrengen op een hele fijne manier, niet ‘over the top’. Het kleine uitsteekseltje aan de bovenkant is makkelijk op of rond de clitoris te leggen en buigt genoeg om hem er tegenaan te duwen als het… even nodig is. Omdat hij wel buigbaar en toch erg stevig is voelt hij niet ongemakkelijk aan, maar kun je er toch de nodige druk mee zetten (waar het uiteindelijk toch om gaat bij de G-spot en P-spot.) Eigenlijk het enige kleine nadeel aan het ontwerp van de Big Kick is dat hij wat mij betreft groter en dikker had mogen zijn, maar dat is een kwestie van voorkeur..

 

 

Beste vibrator die ik ken…

Misschien wel het belangrijkste aan een vibrator, de trilling. De Big Kick heeft tien standen die met één knop bediend worden. Net als veel moderne vibrators verschilt dit van trillen met verschillende intensiteiten tot pulseren in verschillende ritmes. Het vibratorelement is een klein, kogelvormig dingetje dat weinig geluid maakt tijdens het trillen en zit los in de bovenkant, hoewel hij ook makkelijk los van de Big Kick kan worden gebruikt voor clitorale lol. Gelukkig, ondanks het feit dat het vibratordeel los in de bovenkant zit is de trilling is door de hele vibrator goed te voelen. Hij is ook nog waterdicht, dus hij kan trillend en al mee de douche in. Ik moet bekennen dat sommige trilstanden erg heftig kunnen zijn voor een G-spot/P-spot massager en zeker voor clitoraal gebruik, maar heftig is niet altijd slecht. Ik ben nog geen vibrerende massager tegengekomen die op alle vlakken niet teleeurstelde. Wat mij betreft krijgt de Big Kick als vibrator een dikke vette 10!

Conclusie over de Big Kick Vibrator

De Big Kick is ideaal.

De beste seksspeeltjes online kopen

 

The following two tabs change content below.
De nr.1 in erotiek artikel marketing Op Adult Artikel Marketing bieden wij Nederlandse en Belgische ondernemers die actief zijn in de erotiek branche gratis de mogelijkheid om artikelen te publiceren & verspreiden over erotiek, dating en adult. Adult Artikel Marketing heeft inmiddels meer dan 30 erotiek rubrieken waar erotische artikelen geplaatst kunnen worden, de artikelen worden door gemiddeld 3000 bezoekers per dag bekeken zodat de kans op het verkopen van de producten groot is.

Laatste berichten van Adult Artikel Marketing (toon alles)