Vragen
[Kom je er niet uit? Wij helpen je]
Veelgestelde vragen

You can use your smartphone as your ticket! Follow the steps below and you will not need to print or buy a ticket at the ticket window.

Na het publiceren van het artikel kun je terwijl het artikel online staat zeer eenvoudig een URL aanpassen of een URL  verwijderen. Het enige wat je hoeft te doen is de link aanpassen in te artikel, klik op bijwerken en de URL aangepast en/of verwijderd.

Adult Artikel Marketing heeft meer dan 70 blog websites in eigen beheer. Wil je een overzicht van de erotiek websites? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

De artikelen kunnen worden geplaatst op 1 van de erotiek blog websites. Per artikel krijg je de mogelijkheid om jouw artikel op 1 verschillende erotiek websites per keer te plaatsen te plaatsen. Bij het publiceren van een artikel ziet u aan de rechterkant ”onderin” een blog website, u kunt hier een gewenste categorie selecteren.

Het aantal erotiek artikelen of video’s dat je mag plaatsen is afhankelijk van jouw pakket. Je kunt hier meer lezen over de verschillende pakketten.

Erotiek artikel marketing pakketten

Het is mogelijk om via het dashboard omgeving jouw artikel te verwijderen, je kunt ook altijd een verzoek indienen bij ons om een artikel te laten verwijderen. Geef altijd duidelijk de reden hiervoor door.

Je pakket verloopt automatisch na 12 maanden en je hoeft jouw lidmaatschap dus niet op te zeggen. Na 12 maanden kun jezelf bepalen of je nog een jaar van Adult Artikel Marketing gebruik wilt maken. Artikelen worden niet verwijderd na opzegging van je account.

Klanttevredenheid en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom geven wij je een 30 dagen niet goed, geld terug zekerheid. Ben je echt niet tevreden over de erotiek artikel marketing tool dan storten wij je het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen retour.

Ja, alle erotiek websites hebben verschillende IP adressen. Een voorwaarde voor het toelaten van nieuwe erotiek websites is dat ook deze een ander IP adres heeft dan de huidige websites. Tevens zijn alle erotiek websites voorzien van een SSL-certificaat.

Met een erotiek artikel marketing proefabonnement krijg je gratis toegang tot de functies, Je kunt maximaal 1 artikel per maand plaatsen met 3 uitgaande links. Je kunt geen erotiek artikel marketing proefabonnement toevoegen als je al een artikel marketing abonnement hebt.

Gratis account aanvragen? Contactpagina