G-shot is hot – G-Spot Tips voor een Ultiem Orgasme

Zo bijzonder is het eigenlijk niet. Zeg nou zelf: als je in je gezicht laat prikken, omdat je van de rimpeltjes rond je mond of van die diepe voorhoofdfrons af wilt, waarom dan niet in je poes? Een kleine injectie in de vagina levert je geweldige orgasmes op. Zeggen ze…

G-shot?

Een G-shot is een injectie in de G-spot of G-plek, voluit de Gräfenberg-plek.

Deze erogene zone bevindt zich aan de buikzijde van de vaginawand, op zo’n drie tot vier centimeter van de ingang. Wordt de G-plek intensief gestimuleerd, dan kun je heel heftig (vaginaal) klaarkomen. Sommige vrouwen gaan zelfs ejaculeren.

Het probleem met de G-plek is dat ie én voor velen nogal moeilijk te vinden is, én dat (als je ‘m eenmaal te pakken hebt) je de plek heel lang en stevig moet stimuleren, wil ‘t tot een orgasme leiden. Dat ‘probleem’ wordt verholpen met de G-shot. Een arts spuit dan collageen, hyalinezuur of een andere ‘filler’ die ook in lippen en rimpels wordt gespoten, in je vaginawand. Net zoals lippen opzwellen na een dergelijke injectie, zwelt ook de G-plek op. Die is daardoor gemakkelijk te vinden en een stuk gevoeliger, waardoor je sneller klaarkomt. En dat niet alleen: je orgasmes schijnen er ook nog eens een stuk heftiger van te worden.

Echt waar???

Wisten we ’t maar… Natuurlijk vind je op internet tig ervaringsverhalen van dolgelukkige dames wiens seksleven radicaal veranderd is, sinds ze elke vier maanden een shotje gaan halen (kosten: 1800 dollar). En natuurlijk zit daar zelfs een horny housewive tussen die dankzij haar prik al klaarkomt als ze met haar auto over een hobbel rijdt. Maar critici beweren dat de effectiviteit van de methode nooit is bewezen. Je zou een ‘double-blind’ onderzoek moeten doen, zeggen zij, waarbij één groep vrouwen een G-shot krijgt en een andere een prikje met water. Dit om erachter te komen of die plotselinge gevoeligheid niet gewoon ‘in het hoofd’ zit.

 

The following two tabs change content below.
De nr.1 in erotiek artikel marketing Op Adult Artikel Marketing bieden wij Nederlandse en Belgische ondernemers die actief zijn in de erotiek branche gratis de mogelijkheid om artikelen te publiceren & verspreiden over erotiek, dating en adult. Adult Artikel Marketing heeft inmiddels meer dan 30 erotiek rubrieken waar erotische artikelen geplaatst kunnen worden, de artikelen worden door gemiddeld 3000 bezoekers per dag bekeken zodat de kans op het verkopen van de producten groot is.

Laatste berichten van Adult Artikel Marketing (toon alles)