Lekkere en ontspannende homosex

Ik was aan het wandelen en het was mooi weer en dat maakte me echt enorm geil, dus ik nam de fiets en ging een lekker eindje fietsen.
Na ongeveer een uurtje kwam ik bij een recreatie terrein en dacht misschien wel wat te beleven daar.

Er was daar in de buurt een restaurant en ging daar éérst even mijn dorst lessen met een lekker biertje. Terwijl ik aan het genieten was van een lekker fris biertje merkte ik al vlug dat er een goeduitziende man van rond de 50 jaar steeds mijn richting uitkeek. Door het biertje moest ik gaan plassen en vroeg aan de ober waar het toilet is, hij zei. Helemaal vanachter in de zaak en dan rechts de trap naar boven.

Ik liep er naartoe en terwijl ik aan het plassen was kwam die man binnen die altijd mijn richting uitkeek. Hij ging naast me staan en ik hoor geen geluid, ik vond dat natuurlijk raar en in de andere zin ook wel opwindend want ik voelde dat hij meer wilde dan enkel kijken.

Toen ik keek naar hem keek ik ook even naar beneden, en jaja. Wat een lekkere dikke en harde lul zag ik daar. Bij mijzelf dacht ik, ja hoor door die lul wil ik welééns geneukt worden. Hij zag ook dat ik wel geil was en op dat moment vroeg hij, kom laten we even op het wc gaan zitten voor lekkere sex, zin? Dus deed ik dat natuurlijk want ik had wel zin in lekkere homosex!

De leukste en spannendste sextoys

 

The following two tabs change content below.
De nr.1 in erotiek artikel marketing Op Adult Artikel Marketing bieden wij Nederlandse en Belgische ondernemers die actief zijn in de erotiek branche gratis de mogelijkheid om artikelen te publiceren & verspreiden over erotiek, dating en adult. Adult Artikel Marketing heeft inmiddels meer dan 30 erotiek rubrieken waar erotische artikelen geplaatst kunnen worden, de artikelen worden door gemiddeld 3000 bezoekers per dag bekeken zodat de kans op het verkopen van de producten groot is.

Laatste berichten van Adult Artikel Marketing (toon alles)