Mensen willen vaker vreemd gaan

Mensen gaan steeds vaker vreemd

Uit cijfers is gebleken dat mensen de laatste paar decennia vaker zijn vreemdgegaan dan pakweg vijftig jaar geleden. Dat wil zeker niet zeggen dat mensen van vijftig jaar geleden anders in elkaar zaten. Ook zij hadden biologische driften, maar vandaag de dag is er veel minder sprake van monogamie en spreekt men ook wel van seriële monogamie.

 

Feiten over vreemd gaan

Veel mensen gaan vreemd. Een op de vijf mannen met een relatie gaat zelfs vreemd, terwijl het bij vrouwen een op de tien is. Dit verklaart direct ook de populariteit van sites als Secondlove. Voordat mensen vreemdgaan is er een proces aan voorafgegaan. Een mens heeft nu eenmaal te handelen met primitieve driften. Deze driften spelen regelmatig op en vaak kun je hier ook weinig tegen doen. Veel mensen met een relatie kunnen deze driften onderdrukken en zullen niet vreemd gaan. Het rationele brein is dan in staat om het tegen te houden. Dat lukt niet altijd, want er kunnen bepaalde stoffen in de hersenen vrijkomen waar je aan verslaafd kunt raken.

Een andere logische verklaring is dat mensen na zes of zeven jaar behoefte hebben aan nieuwe prikkels. Een mens zal namelijk altijd blijven hunkeren. Ondanks dat, zoals hierboven genoemd, veel mensen vreemdgaan, blijven veel stellen bij elkaar.

 

Vreemdgaan

Als je zelf bewust wilt vreemdgaan, omdat je relatie eigenlijk niks meer voorstelt, kun je kijken op dates online of vreemdgaan dates. Je komt dan op sites terecht waar je een profiel kunt aanmaken en anderen kunt vinden die ook willen vreemdgaan.

 

The following two tabs change content below.
De nr.1 in erotiek artikel marketing Op Adult Artikel Marketing bieden wij Nederlandse en Belgische ondernemers die actief zijn in de erotiek branche gratis de mogelijkheid om artikelen te publiceren & verspreiden over erotiek, dating en adult. Adult Artikel Marketing heeft inmiddels meer dan 30 erotiek rubrieken waar erotische artikelen geplaatst kunnen worden, de artikelen worden door gemiddeld 3000 bezoekers per dag bekeken zodat de kans op het verkopen van de producten groot is.

Laatste berichten van Adult Artikel Marketing (toon alles)