Seksspeeltjes voor playtime: Neo Vibrator – Roze

Hier word ik blij van! Mooi vormgegeven vibrator die meteen mijn aandacht trekt! De Neo werkt op 2 AAA batterijen, deze zijn niet meegeleverd. De verpakking is elegant en niet schreeuwerig. Eenmaal de doos open verbaas ik me. Ik mis een gebruiksaanwijzing. Dan kijken we zo wel wat hij allemaal kan. De Neo is gemaakt van ABS en silicone en voelt lekker zacht aan. Ook is hij zeer flexibel! Hij heeft 2 motoren, 1 op het clitorale gedeelte en 1 op het vaginale gedeelte. Deze zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen.

Neo Vibrator de test:

Nu eens even uitvogelen hoe dat hij werkt. Het eerste probleem is het klepje van de batterijen open zien te krijgen. Dat is bijna niet te doen. Ik heb er een mes bij moeten pakken… Hij moet ook wel goed te sluiten zijn, want volgens de verpakking is hij waterdicht! Eenmaal de batterijen erin, kan het beginnen. Op het paneeltje aan de voorkant zitten 2 knopjes. 1 om het vaginale gedeelte te bedienen en het andere voor het clitorale gedeelte. Dikke plus dat die afzonderlijk van elkaar te regelen zijn. Inmiddels ben ik er achter dat hij 7 standen per gedeelte heeft. Variatie genoeg dus! De vibrator is niet te groot! Lekkere maat, 18cm. Hij is nagenoeg geruisloos. Iets wat ik bijna niet meer verwacht tegenwoordig. Deze heerlijke Neo had niet lang nodig om mij klaar te laten komen. Mijn nachtkastje begint vol te raken, maar deze gaat er hoe dan ook bij!

 

 

The following two tabs change content below.
De nr.1 in erotiek artikel marketing Op Adult Artikel Marketing bieden wij Nederlandse en Belgische ondernemers die actief zijn in de erotiek branche gratis de mogelijkheid om artikelen te publiceren & verspreiden over erotiek, dating en adult. Adult Artikel Marketing heeft inmiddels meer dan 30 erotiek rubrieken waar erotische artikelen geplaatst kunnen worden, de artikelen worden door gemiddeld 3000 bezoekers per dag bekeken zodat de kans op het verkopen van de producten groot is.

Laatste berichten van Adult Artikel Marketing (toon alles)