Seksuele piek leeftijd

Er wordt vaak gezegd dat de man zijn seksuele piek leeftijd al op 18 jaar ligt. Maar dat is niet helemaal correct. Mannen zitten op hun hoogtepunt betreffende het uithoudingsvermogen als achttienjarige maar de kwaliteit van het orgasme en de seks piekt op de leeftijd van 30 jaar.  Dit is niet toevallig dezelfde leeftijd als bij de vrouw.

Een man van 18 produceert het heel veel testosteron zodat hij bijna eindeloos seks kan hebben. Ook de hardheid van zijn erectie is op die leeftijd het groot. Nochtans is zijn zowel de erectie en het testosteron nog beter op de leeftijd van 30 jaar. Dat blijkt uit onderzoek van de Amerikaanse seksuologe dr. Ava Cadell.

Op dezelfde leeftijd als de man, bereikt ook de vrouw haar hoogtepunt in seksueel welbehagen. Een vrouw is op de leeftijd van 30 jaar tijdens de seks veel meer op haar gemak en heeft meer zelfvertrouwen. Dit zorgt ervoor dat het klaarkomen aangenamer is tijdens het vrijen. Op deze leeftijd voelt de vrouw zich het best in haar vel en kan ze het best communiceren en duidelijk maken wat ze het liefst heeft. Ervaring speelt dus zeker een rol, ook voor de man. Kwaliteit domineert boven kwantiteit en een betere kennis van het vrouwelijk lichaam draagt natuurlijk bij tot betere seks.

Uit een enquete blijkt dat een vrouw haar eigen seksuele piek ervaart wanneer ze 28 is, bij mannen is dat eerder rond de leeftijd van 33.

Seksuele piek leeftijd

Uiteraard zijn seksuologische studies nooit 100 procent correct en zijn ze ook niet op iedereen van toepassing. Dat komt omdat er zoveel factoren meespelen om het vrijen aangenamer te maken. Je moet je vooral heel goed voelen met de partner waarmee je seks hebt. En een van de belangrijkste tips om seksueel te pieken is het verzorgen van het eigen lichaam. Een evenwichtig eetpatroon en voldoende sport kan vaak wonderen doen. Het geeft meer energie dat ook gemerkt zal worden in de slaapkamer. Naast een betere uithouding zorgt een gezonde levenswijze ook voor meer productie van testosteron bij de man. Sporten vermindert de stress en verbetert de doorbloeding naar de geslachtsorganen.

The following two tabs change content below.
De nr.1 in erotiek artikel marketing Op Adult Artikel Marketing bieden wij Nederlandse en Belgische ondernemers die actief zijn in de erotiek branche gratis de mogelijkheid om artikelen te publiceren & verspreiden over erotiek, dating en adult. Adult Artikel Marketing heeft inmiddels meer dan 30 erotiek rubrieken waar erotische artikelen geplaatst kunnen worden, de artikelen worden door gemiddeld 3000 bezoekers per dag bekeken zodat de kans op het verkopen van de producten groot is.

Laatste berichten van Adult Artikel Marketing (toon alles)