Sexy kousen kopen? Hold ups of stay up kousen

HOLD UPS OF STAY UP KOUSEN

Hold ups (of stay up kousen) van zijn het toppunt van vintage: de elastische banden bovenaan zorgen ervoor dat deze kousen goed blijven zitten. Naast sexy is dit dan ook nog heel praktisch! Deze hold up kousen zorgen er namelijk voor dat je benen nóg mooier uitkomen en bovendien langer en slanker lijken.

Ben je het beu dat je kousen of panty’s continue afzakken? Hold Up of Stay-up kousen bieden hiervoor de oplossing. hold up kousen hebben aan de bovenkant een band die strakker rond de benen aansluit waardoor hold up kousen mooi blijven zitten. Beschouw hold up kousen zeker niet als saai, je kan ze krijgen in meerdere kleuren zoals klassiek wit, zwart, ivoor of rood, met een visnet patroon, afgewerkt met een kanten rand of frivool met een strikje. Een hold up kous past perfect bij andere lingerie zoals een babydoll of teddy. Het mooiste komen ze naar voor gecombineerd met een bijpassende slip of string. Met andere woorden, hold up kousen zijn niet alleen mooi, ze verhogen ook het draagcomfort.

 

 

The following two tabs change content below.
De nr.1 in erotiek artikel marketing Op Adult Artikel Marketing bieden wij Nederlandse en Belgische ondernemers die actief zijn in de erotiek branche gratis de mogelijkheid om artikelen te publiceren & verspreiden over erotiek, dating en adult. Adult Artikel Marketing heeft inmiddels meer dan 30 erotiek rubrieken waar erotische artikelen geplaatst kunnen worden, de artikelen worden door gemiddeld 3000 bezoekers per dag bekeken zodat de kans op het verkopen van de producten groot is.

Laatste berichten van Adult Artikel Marketing (toon alles)