Spaanse kraag (paraphimosis)

Spaanse Kraag is een pijnlijke aandoening aan de penis. Blijf er niet te lang mee doorlopen, dat is helemaal niet nodig.
Aandoeningen aan de geslachtsorganen zijn vaak met schaamte omgeven. Dat kan vaak een reden zijn om de hulpvraag zo lang mogelijk uit te stellen, totdat de toestand echt onhoudbaar wordt. Spaanse Kraag kan de reden zijn dat seksueel contact vermeden wordt, zowel uit schaamte als uit pijn. Deze toestand kan jarenlang voortduren als de man onbekend is met het probleem, en als hij denkt dat hij de enige is die er last van heeft.

ANDERE VORM VAN EEN SPAANSE KRAAG

Spaanse Kraag verwijst naar de stijf gesteven kragen die de notabelen droegen tijdens de periode van de tachtigjarige oorlog. De kraag ziet er mooi uit, maar hij zat waarschijnlijk echt niet comfortabel. Het hoofd werd nog erger afgeknepen dan door de hedendaagse stropdas.Dit is dan ook het geval bij de aandoening Spaanse Kraag. Speciaal wanneer de penis in erectie is, en de penis steeds meer opzwelt, gaat de vernauwde voorhuid steeds strakker om de penis knellen. Wanneer hij door de voortdurende irritatie ook nog op gaat zwellen, gaat hij de eikel nog strakker afknellen. Deze kan blauw en paars worden door de Spaanse Kraag – dat is zeer pijnlijk.

Maak een afspraak met de uroloog in het ziekenhuis. Laat je vooral niet tegenhouden door het feit dat de meeste urologen tegenwoordig vrouw zijn. Per slot van rekening zijn de meeste gynaecologen een man.

De uroloog zal eerst kijken of de Spaanse Kraag te verhelpen is door het wegnemen van de zwelling. Dit kan met behulp van kompressen. Daarna zal er voorzichtig geprobeerd worden om de voorhuid weer naar voren te halen.Lukt dit niet, dan wordt er onder plaatselijke verdoving een klein knipje in de voorhuid gemaakt, zodat het wel lukt. Later kan dan een algehele besnijdenis volgen.

Kamagraking.nl

 

The following two tabs change content below.
De nr.1 in erotiek artikel marketing Op Adult Artikel Marketing bieden wij Nederlandse en Belgische ondernemers die actief zijn in de erotiek branche gratis de mogelijkheid om artikelen te publiceren & verspreiden over erotiek, dating en adult. Adult Artikel Marketing heeft inmiddels meer dan 30 erotiek rubrieken waar erotische artikelen geplaatst kunnen worden, de artikelen worden door gemiddeld 3000 bezoekers per dag bekeken zodat de kans op het verkopen van de producten groot is.

Laatste berichten van Adult Artikel Marketing (toon alles)