Tips voor online dating

Inmiddels heb je al het een en ander meegemaakt in je leven. Maar is het vrouwen versieren je nooit echt soepel afgegaan. Je kunt dan serieus overwegen om jezelf in te schrijven bij een online datingbureau. Heb je dit nog nooit gedaan, of sta je wel al ingeschreven maar heeft dit nog geen succes opgeleverd, dan kunnen deze tips je helpen om een goed en opvallend profiel te maken. Steeds meer alleenstaanden schrijven zich tegenwoordig in bij dit soort bureaus. Het is daarom erg belangrijk om positief op te vallen tussen die profielen, maar ook om zelf online actief op zoek naar een partner.

Iedereen die zich inschrijft heeft andere wensen, verwachtingen en behoeften. Zoek je gewoon een leuk maatje of zoek je iemand waarmee je uiteindelijk zou kunnen trouwen of kinderen krijgen. Natuurlijk hoeft dit geen probleem op te leveren, maar het is wel handig als je nieuwe partner er net zo over denkt. Omdat online dating voor veel mensen toch nog nieuw en onwennig is, delen wij hier een paar tips die je op weg kunnen helpen bij het online zoeken naar de juiste partner.

Voorraad niet onbeperkt

Wed niet op meerdere paarden tegelijk. Wanneer je iemand hebt gevonden waarmee het klikt, ga dan niet verder zoeken in de hoop een nog leukere partner te vinden. Dit kan leiden tot ernstige teleurstellingen omdat er waarschijnlijk meer minder leuke potentiële partners aanwezig zijn. Tegenwoordig geeft men een relatie meer tijd om te slagen waardoor er minder lang of vaak mogelijke partners beschikbaar zijn. En ondanks dat het aantal inschrijvingen stijgende is, is de voorraad niet onuitputtelijk.

Veel mannen en vrouwen die zich inschrijven plaatsen als ‘recente foto’ vaker eentje die genomen werd in de laatste jaren, waardoor je date een beetje jonger of ouder kan uitvallen dan hij of zij in werkelijkheid. Wees vooral op je hoede bij buitengewoon knappe profielfoto’s: als iemand te mooi lijkt om waar te zijn, zit er vaak een addertje onder het gras.

Het aantal profielen op datingsites met dezelfde ‘originele’ tekst zoals: “samen aan het haardvuur zitten, een glas rode wijn drinken of een strandwandeling maken,”zie je inmiddels overal terug. Dit maakt het voor je aankomende date niet aantrekkelijke om op te reageren. Probeer dus meer originele interesses en verwachtingen op te schrijven, zelfs al houd je best van bovenstaande dingen.

Kleed je netjes

Misschien een open deur maar elegante, nette en schone kleding is ideaal voor de eerste date. Probeer je niet jonger of anders voor te doen dan je bent en mijdt uitdagende kleding. Maar verberg je lichaam ook niet onder vormeloze, veel te brede kledij. Wanneer het lang geleden is, of voor het eerst, is het best spannend zijn om weer met iemand te slapen. Zorg daarom eerst voor voldoende wederzijds vertrouwen. Spreek de eerste dates niet bij je thuis af, maar op neutraal terrein. Uiteindelijk komt het moment er toch aan; zet dan je angst en onzekerheid opzij. Uiteindelijk is seks heel normaal en kan het met iemand die je leuk vindt, je zelfvertrouwen een enorme boost geven. Daarnaast is regelmatig seks natuurlijk gewoon ook goed voor je en lekker.

Boven al deze tips geldt vooral om zo origineel en volledig proberen te zijn. Zorg er wel voor dat je profiel niet te lang wordt. Zet dan ook niet je complete levensverhaal in een profiel. Er moet nog wat te raden en te vertellen overblijven. Wees ook altijd eerlijk met wat je opschrijft. Verspil geen tijd van je mogelijke partner, maar ook niet die van jezelf, wanneer je totaal niet voldoet niet aan het beeld dat je van jezelf geschept hebt. Ook is het zaak om zelf actief op zoek te gaan en niet achterover te leunen en wachten op reactie. Heb je uiteindelijk iemand gevonden, blijf dan altijd beleefd en beledig niemand. Een van de meest voorkomende klachten is dat mannen zich te veel opdringen of grof taalgebruik hanteren. Hiermee schiet je natuurlijk je doel voorbij en zal dit zeker geen contact opleveren.

Omdat er tegenwoordig zoveel verschillende online dating sites zijn, doe je er goed aan om je ook andere datingsites in te schrijven. Zo kun je zelf ervaren welke site het beste bij je past. Het heeft geen zin om je zelf ten doen te stellen om ‘binnen twee maanden’ een partner te vinden. Het is een kwestie van het een en ander proberen, zelf op zoek gaan en geduld hebben.

The following two tabs change content below.
De nr.1 in erotiek artikel marketing Op Adult Artikel Marketing bieden wij Nederlandse en Belgische ondernemers die actief zijn in de erotiek branche gratis de mogelijkheid om artikelen te publiceren & verspreiden over erotiek, dating en adult. Adult Artikel Marketing heeft inmiddels meer dan 30 erotiek rubrieken waar erotische artikelen geplaatst kunnen worden, de artikelen worden door gemiddeld 3000 bezoekers per dag bekeken zodat de kans op het verkopen van de producten groot is.

Laatste berichten van Adult Artikel Marketing (toon alles)