Veelgestelde vragen over de Erotiek Artikel Marketing Tool

Heb je een vraag over uw artikel optimalisatie pakket? Lees hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, neem dan contact met ons op.

Hebben de erotiek websites verschillende IP adressen?

Ja, alle erotiek websites hebben verschillende IP adressen. Een voorwaarde voor het toelaten van nieuwe erotiek websites is dat ook deze een ander IP adres heeft dan de huidige websites. Tevens zijn alle erotiek websites voorzien van een SSL-certificaat.

Hoe kan ik een artikel verwijderen?

Het is mogelijk om via uw dashboard omgeving uw artikel te verwijderen, u kunt ook altijd een verzoek indienen bij ons om een artikel te laten verwijderen. Geef altijd duidelijk de reden hiervoor door.

Heb ik een bepaalde zekerheid?

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom geven wij u een 30 dagen niet goed, geld terug zekerheid. Bent u echt niet tevreden over de erotiek artikel marketing tool dan storten wij u het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen retour.

 

Hoe kan ik een link aanpassen / verwijderen?

Na het publiceren van het artikel kunt u terwijl uw artikel online staat zeer eenvoudig een URL aanpassen of een URL  verwijderen. Het enige wat u hoeft te doen is de link aanpassen in te artikel, klik op bijwerken en de URL aangepast en/of verwijderd.

 

Hoeveel erotiek websites zijn er aangesloten?

Adult Artikel Marketing heeft meer dan 16 erotiek websites (zonder reclame) in eigen beheer. Wilt u een overzicht van de erotiek websites? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Hoe kan ik mijn artikel marketing pakket opzeggen?

Uw lidmaatschap verloopt automatisch na 12 maanden en u hoeft uw lidmaatschap dus niet op te zeggen. Na 12 maanden kunt u zelf bepalen of u nog een jaar van Adult Artikel Marketing gebruik wilt maken.

Op welke erotiek websites worden de artikelen geplaatst?

De artikelen kunnen worden geplaatst op al onze erotiek websites. Per artikel krijgt u de mogelijkheid om uw artikel op verschillende erotiek websites te plaatsen.

Aan welke voorwaarden moet een artikel voldoen?

De voorwaarden waaraan een artikel moet voldoen kunt u hier vinden.

Algemene voorwaarden

Hoe krijg ik een artikel marketing proefabonnement

Met een erotiek artikel marketing proefabonnement krijgt u gratis toegang tot de functies, u kunt maximaal 5 artikelen per maand plaatsen met 3 uitgaande links.

Opmerking U kunt geen erotiek artikel marketing proefabonnement toevoegen als u al een artikel marketing abonnement hebt.

 

Probeer Erotiek artikel marketing GRATIS