Jouw perfecte vibrator kiezen – Welke vibrator past bij mij?

Doordat er zoveel vibrators zijn, is het moeilijk daar uit te kiezen. hoe kom je er achter welke vibrator is geschikt voor je is. Of nog moeilijker: het is je eerste vibrator. We hebben een advies, of u nu beginnend bent of gevorderd: Begin met een mooie vibrator, het oog wil ook wat. Begin met clitorale stimulatie met ofwel een kogel vibe, een vinger vibe, of een externe vibrator. Waarom? 50-70% van de vrouwen moeten stimulatie van de clitoris tot een orgasme en zijn niet in staat om orgasmes door alleen seks. Daarom is een ontwerp met een goede stimulatie van de clitoris is een uitstekende plek om te beginnen. Houd in gedachten dat hoewel de meeste vibrators de clitoris kan stimuleren, dat bepaalde vormen beter zijn dan anderen. Kleinere vormen zoals kogels en vinger vibes concentreren direct op de clitoris. Externe vibrato’s zijn ontworpen om te voldoen aan de rondingen van het lichaam en maakt contact rechtstreeks met de clitoris en vulva. Meestal zijn ze krachtiger en bieden meer snelheid en / of patronen dan een kogel vibrator.

Zowel mannen als vrouwen kunnen een vibrator gebruiken om een seksueel genoegen op te wekken, bijvoorbeeld om te masturberen. Het zacht trillende apparaat kan een prettig gevoel geven dat een aanvulling is op handmatig masturberen.

The following two tabs change content below.
De nr.1 in erotiek artikel marketing Op Adult Artikel Marketing bieden wij Nederlandse en Belgische ondernemers die actief zijn in de erotiek branche gratis de mogelijkheid om artikelen te publiceren & verspreiden over erotiek, dating en adult. Adult Artikel Marketing heeft inmiddels meer dan 30 erotiek rubrieken waar erotische artikelen geplaatst kunnen worden, de artikelen worden door gemiddeld 3000 bezoekers per dag bekeken zodat de kans op het verkopen van de producten groot is.